Onboard Electronics (149)

Discussions Replies Latest Activity

Stuck on first power up

Hi all! My team and I are trying to get to the cockpit. I've changed my adapter settings: The topside interface board look like this (P…

Started by Thais Cavalcanti Correia

2 on Friday
Reply by Brian A

ESC's ( thrusters) and Servo Not Working - LED's are

After a full day of troubleshooting, we have managed to get the ROV control systems from nothing, to communication with the computer and a…

Started by Nathan Ash

13 on Friday
Reply by Walt Holm

[solved] clicking noise

Hi together, at first, the electronics and IMU have been working well until now. Yet the BB is not booting and I can hear a fine clicking n…

Started by Rudolf Werner

3 Oct 27
Reply by Rudolf Werner

Beaglebone problem?

I have completed the second Openrov and I have been having troubles with the Beaglebone since the first powerup. It would not boot or let m…

Started by Paul S

6 Oct 23
Reply by Brian A

Using NI myRIO and LabVIEW with the 2.6 OpenROV Controller Board

My name is Steven and I'm new to the ROV community.  I'm a high school student and starting the plans and CAD to build an ROV. I wanted to…

Started by Steven Orciuoli

1 Oct 23
Reply by Brian A

endcap left over glue

I am not happy with my glue results.  There are still remnants of glue on the o-ring surface.  any idea what might cut the glue without mel…

Started by DC

1 Oct 13
Reply by David Lang

BeagleBone White vs. Black

Hello All, I am just getting started slowly.  I have a BeagleBone White from another project.  Are the cape / controller boards interchange…

Started by ScubaRobot

2 Oct 5
Reply by ScubaRobot

ROV shutting down/crashing mid-dive: 2.5 with beta software

I'm not sure if this is a software or hardware problem, but my OpenROV 2.5 with the beta software stops working after being in use for 40-5…

Started by Franton Lin

7 Sep 9
Reply by Brian A

[Solved] Trouble with updating the beagle bone, can't get into cockpit anymore

Forgive me as I haven't worked around linux based systems for quite a few years so I may need some handholding -- that being said I followe…

Started by Paul S

3 Sep 9
Reply by Brian A

Controller board v2.6 issue and leds

Hi everybody, I am facing some problems with the controller board. At the very beginning, the controller board didn't work until I plug i…

Started by Ahmed M. Saber

8 Sep 3
Reply by Walt Holm

RSS

© 2014   Created by Eric Stackpole.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service